Δεσπόζει επιβλητικά στο Κολόσσι το νέο γήπεδο Λεμεσού

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Επιβλητικά δεσπόζει πλέον στην περιοχή Κολοσσίου το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λεμεσού, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι ομάδες ΑΕΛ. Απόλλωνας και Άρης. Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά, γεγονός το οποίο διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των τριών Λεμεσιανών ομάδων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στην παρουσία του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αντίστοιχα.
Η σύσκεψη έγινε στον χώρο του εργοταξίου στο Κολόσσι,
όπου ο υπεύθυνος Μηχανικός του έργου των Δημοσιων Έργων Δημήτρης Αποστολίδης, έκαμε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών τονίζοντας ότι βρίσκονται στα σωστά χρονοδιαγράμματα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο για παράδοση στις τρεις ομάδες τον Ιούνιο του 2022, ενώ για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον χορτοτάπητα θα μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν την 1η Αυγούστου του 2022.
Συζητήθηκαν επίσης επί μέρους θέματα που αφορούν εγκαταστάσεις του γηπέδου τα οποία προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς για ολοκλήρωση τους.
Την ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας & ο Διευθυντής Θεόδωρος Αντωνίου. Από τον Απόλλωνα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Νίκος Κίρζης και ο Διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης.
Τον Άρη εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Λύσανδρος Λυσάνδρου και ο Διευθυντής Δημήτρης Γιανέλλης.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο υπεύθυνος μηχανικός της εργοληπτικής εταιρείας Κυριάκος Τουλούμης και ο μελετητής/συντονιστής του έργου Πρόδρομος Ανθίμου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία 2-1: Με αχτύπητο δίδυμο και… καρδιοχτύπια

Το έκαναν στην πρεμιέρα με την Ολλανδία. Το έκαναν παρέα απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία. Το είχαν κάνει και στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στην Κύπρο. Οι Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ σκόραραν για τρίτο διαδοχικό ματς μαζί για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας και παρά την ανησυχία στο δεύτερο ημίχρονο, χάρισαν στο σύνολο του Σεφτσένκο τους τρεις […]