«Διαψεύσαμε τους πάντες, είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης παραχώρησε δηλώσεις στη Cablenet.

«Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και ατυχιών. Ευχαριστώ τον κύριο Μιλόγεβιτς, πάνω από όλα στον πραγματικό πρωταθλητή που ήταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει.

Θα είμαστε εκεί, στην συνέλευση που είναι εκλογική. Τον φέραμε ξανά κοντά στον τίτλο και στα προκριματικά της Ευρώπης. Κάποιοι κινδυνολογούν.Δουλέψαμε μετά το ματς με τον Απόλλωνα για τα οικονομικά για να λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα όσα ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με την πρωτόγνωρη κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Δεν κρυφτήκαμε, λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου»

«Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με επικριτική κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα».

Για το νέο προπονητή:

«Υπάρχει μικρή λίστα, κάνουμε επαφές, χαίρομαι που δεν βγήκε κάποιο όνομα στην δημοσιότητα. Αυτά τα ονόματα που βγήκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ελπίζω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να κλείσει το θέμα. Αν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού ή Ευρώπης ακόμα καλύτερα. Έχουμε διάφορες προτάσεις που επεξεργαζόμαστε και στο οικονομικό και γενικότερα στο προφίλ του προπονητή και την αγωνιστική του ταυτότητα».

Για το χρέος:

«Δεν θα αναλύσω τα οικονομικά. Η Συνέλευση είναι 15 Ιουνίου, οι μέτοχοι πήραν τις καταστάσεις και είναι όλα ξεκάθαρα. Το έλλειμα αν δεν μπαίνει η ομάδα ομίλους είναι της τάξεως των 6-7-8 εκατομμυρίων. Δεν είναι τίποτα κρυφό, απλοί αριθμοί είναι. Δεν μπήκαμε ομίλους τα τελευταία τρία χρόνια»

Είναι διαχειρίσιμο;

«Θα το διαχειριστούμε, έχουμε το πλάνο μας»

Ποιος είναι ο λόγος που φεύγει ο προπονητής;

«Για τους δικούς τους λόγους ο άνθρωπος θέλει να πάει κάπου αλλού όσο ευχαριστημένος και αν είναι. Δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στις φιλοδοξίες κάποιου. Τον ευχαριστούμε, ήταν κύριος και αυτός και οι συνεργάτες του».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

Ο πρόεδρος του Άρη στον Στέλιο Παπαμωϋσέως :Back to back και Ευρωπαϊκοί ομίλοι...

Έβαλε ψηλά τον πήχη ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου μιλώντας στον Super Sport fm και στην εκπομπή ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ του Στέλιου Παπαμωϋσέως. Έκανε λόγιο για back to back στο πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκούς ομίλους.Όλα αυτά βέβαια όπως είπε με σκληρή δουλειά, οργάνωση και… σεμνά και ταπεινά.Ακούστε όλα όσα είπε στο […]