ΔΟΞΑ-ΑΠΟΕΛ 1-2: Διπλό ο ένας, δύσκολη η κατάσταση στον άλλο!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Με ένα αυτογκόλ του Γκολομπάρτ και ένα γκολ του Ανουάρ το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-1 την Δόξα στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του β΄ γκρουπ του πρωταθλήματος Cyta. Πλέον με την ήττα αυτή η Δόξα εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην μάχη της παραμονής.
Στο πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ μπορεί να είχε την κατοχή αλλά η Δόξα ήταν καλύτερη και πιο απειλητική χωρίς όμως να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Στην επανάληψη οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν, άνοιξαν το σκορ στο 56΄ με αυτογκόλ του Γκολομπάρτ μετά από προσπάθεια του Σαμπάλα. Το 2-0 ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν στο 76΄ ο Ντε Βινσέντι άλλαξε ωραία με τον Ανουάρ και ο Μαροκινός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο σκορ με τον Σαντίκ στο 82΄, είχε την ευκαιρία με τον Λουίς Κάρλος στο 88΄ την οποία απέκρουσε ο Ουζόχο και το 2-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΔΟΞΑ (Μ.Σατσιάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (77΄ Οικονομίδης), Σαντίκ, Χριστοφή, Καρλίτος (57΄ Ολιβέιρα), Ασαμόα (57΄ Λουίς Κάρλος), Τραϊτσέφσκι (77΄ Γκίλσον), Γκολομπάρτ, Άδωνη (70΄ Μπιλάλ), Κίκας
Στον πάγκο: Παρασκευά, Α.Φασουλιώτης, Μ.Φασουλιώτης, Γκλίσικ

ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους (57΄ Μερκής), Σάντος, Λουντέμο, Ντε Βινσέντι, Ανουάρ, Κατσαντώνης (57΄ Γεωργίου) (88΄ Βρόντης), Ζαχίντ (46΄ Νσούε), Κλωναρίδης, Σαμπάλα, Κούτσακος (77΄ Γουίλερ).
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης,  Σιέλης, Ντογκαλά, Τσουτσούκι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής:  Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής
: Χρίστου Ε. Χρίστος
4
ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
VAR:
Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Γ' Κατηγορία: Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και την Τετάρτη 19 Μαϊου το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής. Εντός έδρας θα αγωνιστούν οι ομάδες που διεκδικούν άνοδο. Βαθμολογία: Ομόνοια 29Μ 61 βαθμοί, Ολυμπιάς Λυμπιών 59 βαθμοί, Πέγεια 57 βαθμοί. Η πρωτοπόρος Ομόνοια 29Μ θα φιλοξενήσει […]