ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Ήττα στο Ισραήλ…

Andreas
0 0
Read Time:56 Second

Ήττα με 1-0 για την Εθνική μας ομάδα Νέων με αντίπαλο το Ισραήλ στο Netanya Stadium για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA.
Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Kassus στο 77ο λεπτό.
Κύπρος: Στυλιανίδη, Ευαγγέλου, Κωστή, Βενιζέλου, Κατσιάμης, Βρόντης, Κοτσώνης (82′ Ζευκή), Ποντικού (72′ Νικολεττίδης), Μαρνέρος (63′ Χρίστου), Οκκάς (63′ Παυλίδης), Φώτι (82′ Κούτσακος).
Η Εθνική μας συμμετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με το Ισραήλ (που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες), την Ολλανδία και τη Μολδαβία και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης από τον όμιλο θα περάσουν στον Elite round.
Η Εθνική μας μετά το σημερινό θα δώσει άλλους δύο αγώνες. Στις 13 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει ο αγώνας μας με την Ολλανδία και φινάλε στις 16 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Μολδαβία.
Νίκη της Ολλανδίας
Στον πρώτο αγώνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι, η Ολλανδία νίκησε με 4-0 τη Μολδαβία από τέρματα που σημειώθηκαν στο 24′ με πέναλτι, στο 27′, στο 43′ και στο 56ο λεπτό με πέναλτι.
Σημειώνεται ότι οι Ολλανδοί που κέρδισαν τρία πέναλτι, αστόχησαν στο πρώτο πέναλτι στο 9ο λεπτό.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΣΟΟΥΖΑ: Παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή!

Στον Αθλητικό Δικαστή παραπέμφθηκε ο Λούκας Σόουζα λόγω της χειρονομίας που έκανε στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ. Σε ακριβώς μια βδομάδα, ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα πράξει αναλόγως.