Άσπρη μέρα για την ΕΝΠ. Οι βυσσινί μετά από 5 σερί ήττες (μια στο κύπελλο) νίκησαν σήμερα τον Εθνικό Άχνας και επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ομάδα του Κάνατι πήρε το διπλό απέναντι στην προσφυγική ομάδα έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιαντσούκοβιτς ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση και με την βοήθεια του Αντεμπάγιο ήρθε η πολύτιμη νίκη.
Με αυτό το τρίποντο η ΕΝΠ ανάσανε κάπως βαθμολογικά ανέβηκε στους 15 βαθμούς και στην 12η θέση και βρίσκεται πλέον στο -4 από την Ομόνοια Αραδίππου. Αυτή ήταν η 4η νίκη στο πρωτάθλημα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Εθνικός (Μπαντία): Φλόρες, Ντε Ιριόντο (77′ Τέτουρ), Λίπσκι (62′ Σάντι), Πεχλιβάνης, Μπονέτο (62′ Ντε Αλμέιδα), Λομοτέι (62′ Παναγιώτου), Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ψάλτης (78′ Σόπιεχ), Μπαχάνακ, Αντερέγκεν.
ΕΝΠ (Κάναντι): Αντεμπάγιο, Τάντι, Χριστοφή, Ιωάννου, Κορίνους, Κράινζ, Φλίτερ, Ανδρέου (87′ Γκότλιεπ), Γιαντσούκοβιτς (87′ Σαμπού), Μουσελιάνι, Σόουζα (75’Χόγκενχουρτ)