Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Carlos Miguel Tavares Oliveira θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΑΔ Ολύμπιος Αντωνιάδης θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ολυμπιάς Λυμπιών Pierazzi Jean Baptiste θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Στέφανος Λιβεράς θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηρακλής Γερολάκκου Λεωνίδας Βαρνάβα θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Εληάς Λυθροδόντα Μάριος Καζακαίος και Van Wort Orlando θα εκτίσουν την ποινή τους στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Σέργιος Αβραάμ θα εκτίσει την ποινή του στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αποφάσεις Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων

Σε πρόσφατη συνεδρία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων, εξετάστηκαν τα μηνιαία οικονομικά κριτήρια των Σωματείων Α’ και Β’ Κατηγορίας Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021. Όλα τα Σωματεία έχουν περάσει με επιτυχία τον πιο πάνω έλεγχο εκτός από το Σωματείο Ομόνοια Ψευδά. Η μη συμμόρφωση της Ομόνοιας Ψευδά με τις […]