ΕΝΠ: Τέλος ο Φερέρ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ο Κάρλος Φερέρ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΕΝΠ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

«Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας για το καλό της ομάδας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Carlos Alos Ferrer.

Ο κ. Carlos Alos Ferrer είναι ένας ωραίος άνθρωπος και προπονητής με εξαιρετική μεθοδολογία που βοήθησε τα μέγιστα για την ανάκαμψη και να προστατευτεί η ομάδα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, πως σεβόμενος το budget της ομάδας και τις φετινές δυσκολίες, κάλυψε ο ίδιος προσωπικά την διαφορά για να φέρει τους βοηθούς που ήθελε, ο μόνος που συναντήσαμε στο ποδόσφαιρο να κάνει κάτι τέτοιο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ferrer για τις υπηρεσίες του προς την ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Έχουν εντοπιστεί με θετικά κρούσματα ο βοηθός προπονητής, ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο γυμναστής και ο αναλυτής της ομάδας ενώ μέχρι χθες είχαν αρνητικό απότελεσμα. Οι ομάδες που θα κάνουν 5 νίκες στα επόμενα 10 παιχνίδια, είναι αυτές που θα επιβιώσουν. Το μόνο που ζητάμε είναι η ισονομία του πρωταθλήματος. Τις προπόνησεις αναλαμβάνουν για αυτό το διάστημα ο κ. Λευτέρης Ελευθερίου και ο κ. Χριστόφορος Χριστοφή».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρόστιμο στους παίκτες που ανταλλάσσουν τις φανέλες τους!

Νέος κανονισμός στην Premier League, η οποία απαγορεύει την ανταλλαγή φανέλας μεταξύ των παικτών, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό! Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, κάθε ποδοσφαιριστής που ανταλλάσσει τη φανέλα του με κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας θα τιμωρείται με πρόστιμο 6.000 ευρώ! Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, κάθε σύλλογος θα έχει την ευχέρεια […]