ΕΞΕΛΙΞΗ με την κάρτα φιλάθλου…

Andreas
0 0
Read Time:46 Second

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ για αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου:

«Στα πλαίσια εφαρμογής επιπλέον μέτρων ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των κατόχων κάρτας φιλάθλου και σε συνέχεια του περιστατικού πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προβαίνει σε μια σειρά προληπτικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και σε αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου.
Συγκεκριμένα, ο ΚΟΑ προχώρησε σε ακύρωση της υφιστάμενης και σε επανέκδοση νέας Κάρτας Φιλάθλου, των ατόμων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα πιθανό να έχουν παραβιαστεί από τις ιστοσελίδες έκδοσης των εισιτηρίων των ομάδων.
Συγκεκριμένα, η αντικατάσταση της Κάρτας Φιλάθλου αφορά στα άτομα που είχαν εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Dinamo Zagreb, καθώς και αριθμό ατόμων που έχουν εκδώσει εισιτήρια διαρκείας του ΑΠΟΕΛ.
Η ενημέρωση των επηρεαζόμενων ατόμων πραγματοποιείται μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχουν καταχωρήσει οι κάτοχοι των καρτών και συγκεκριμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΠΟΕΛ: Ρήξη μηνίσκου ο Βινίσιους, κάκωση γονάτου ο Ντε Βινσέντι!

Το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για τα προβλήματα τραυματισμών των Βινίσιους και Ντε Βινσέντι.Αναλυτικά:«Ο διαγνωστικός έλεγχος στον Vinicius υπέδειξε ρήξη έσω μηνίσκου. Ο ποδοσφαιριστής θαακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο.Κάκωση γονάτου αντιμετωπίζει ο De Vincenti που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης».