Επέστρεψαν όλοι οι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας από το Τόκυο

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second


Τα τρία μέλη της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας που ολοκλήρωσαν τελευταίοι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, η Ελένη Αρτυματά, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και ο Μάριος Γεωργίου (έμεινε στο Τόκυο καθώς ήταν επιλαχών στο Μονόζυγο της Γυμναστικής), επέστρεψαν στην Κύπρο. Μαζί τους ταξίδεψε από το Τόκυο και ο προπονητής της Γυμναστικής Παναγιώτης Πετρίδης. Τα μέτρα των διοργανωτών επέβαλλαν την αποχώρηση των αθλητών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, και αυτός είναι ο λόγος που δεν παρέμειναν τρεις μέρες ακόμη για να δώσουν το παρών στην τελετή λήξης το βράδυ της Κυριακής.

Έχοντας ως τελευταίο σταθμό την Ντόχα, έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλής και ο Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας Κολύμβησης Αλέξανδρος Χριστοφόρου. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας ήταν παρών επίσης ο Διοικητικός Λειτουργός της ΚΟΕ Γιώργος Τερεζόπουλος,

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ συνεχάρη τους τρεις αθλητές για την όλη παρουσία τους στους Αγώνες, με την οποία τίμησαν ολόκληρη την αθλητική Κύπρο. Επιπρόσθετα όπως σημείωσε η επιστροφή και του τελευταίου αθλητή, ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα κατά την μετάβαση, την παραμονή, αλλά και την επιστροφή της ομάδας, κάτι που αναδεικνύει την προεργασία και τη δουλειά που έγινε από όλους, ώστε αυτή η αποστολή να στεφθεί με επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Χρυσοστόμου διαβεβαίωσε τους αθλητές της ομάδας, ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο ενδιαφέρον όπως το βίωσαν τους τελευταίους μήνες, όπου κυρίως λόγω των μέτρων και των αποφάσεων των διοργανωτών, ακόμη και η παρουσία μας στο Τόκυο είχε ως προϋπόθεση πολλή δουλειά που υλοποιήθηκε με επιτυχία από όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο Τόκυο θα παραμείνει μέχρι την αυριανή Τελετή λήξης η διοικητική ομάδα για να παραδώσει τους χώρους που χρησιμοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς και η ιατρική και δημοσιογραφική ομάδα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΟΥΜΑΣ: Να αρχίσει και να τελειώσει η χρονιά με Κύπριους διαιτητές!

Την επιθυμία του  να αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος και να ολοκληρωθεί μόνο με Κύπριους διαιτητές, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας σε μήνυμά του με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτησίας. Ξεκαθάρισε,  για άλλη μια φορά, πως η κάθοδος ξένων διαιτητών στην περσινή χρονιά, […]