Επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο Κλεάνθης Γεωργιάδης!

Christos
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.


Η γραπτή του δήλωση:
Μετά από παρότρυνση ανθρώπων του ποδοσφαίρου που συμφωνούμε ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας αλλά και της εικόνας της ΚΟΠ, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των σωματείων στην Γενική Συνέλευση η οποία επισπεύσθηκε για τις 10/07/23.
Όταν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις αλλά το αγαπάς, τότε έχεις την υποχρέωση να προσπαθήσεις να το φτιάξεις. Και αν δεν τα καταφέρεις τουλάχιστον θα ξέρεις ότι το προσπάθησες. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος του ενδιαφέροντος μου για την θέση του προέδρου της ΚΟΠ. Δεν έχω το άγχος ούτε την προσωπική ανάγκη εκλογής, απλά μπαίνω μπροστά για να αλλάξουμε την πορεία. Καλώ όσους πιστεύουν σε αυτά που πρεσβεύω, να συμπορευτούν μαζί μας και όσοι αρκούνται ή βολεύονται στην σημερινή κατάσταση, πάλι φίλοι θα είμαστε, εδώ να τα λέμε.
Προτείνω ένα νέο, φρέσκο κύκλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μια νέα σελίδα με ριζοσπαστικές αλλαγές που θα έχει ως επίκεντρο τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.  Είμαι άνθρωπος εξωστρεφείς και συλλογικός και αυτό θέλω να μεταφέρω στον τρόπο λειτουργία της ΚΟΠ. Πρέπει να βγάλουμε το ποδόσφαιρο στο φως και να σβήσουμε κάθε σκιά.
Ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο γνώρισα το ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες.  Υπηρέτησα τον αθλητισμό από την ψηλότερη θεσμική θέση, ως πρόεδρος του ΚΟΑ. Ως «μάχιμος» πρώτης γραμμής έμαθα πως μπορούν να λύνονται τα προβλήματα, με καθαρά χέρια, συλλογικότητα, χωρίς προσωπικές ατζέντες και με γνώμονα το καλό του συνόλου. Έζησα τα αδιέξοδα, τις δυσκολίες, την απόγνωση, υπήρξα ένας από τους πολλούς αφανής ήρωες που δίνουν την ψυχή τους για να επιβιώσει το σωματείο τους. Και τώρα είμαι έτοιμος να περάσω από την άλλη «όχθη του ποταμού» για να ανοίξω τις πόρτες, να κτίσω γέφυρες και να στηρίξω τα σωματεία και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Να ξαναφτιάξουμε την όμορφη, την καλή εικόνα του ποδοσφαίρου.
Μετά την σημερινή μου γνωστοποίηση, άμεσα θα προσπαθήσω να έχω προσωπική συνάντηση ή επαφή με όλα τα σωματεία όλων των κατηγοριών για να σχεδιάσουμε μαζί το όραμα της επόμενης μέρας. Πρωταγωνιστές σε αυτή τη νέα σελίδα του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι τα ίδια τα σωματεία. Και εφόσον ολοκληρώσουμε την νέα εικόνα που θέλουμε, θα την παρουσιάσω σε δημοσιογραφική διάσκεψη λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Οι εκλογές είναι υγειές κύτταρο της δημοκρατίας και ευελπιστώ σε μια δίκαιη διαδικασία στην οποία δεν θα εμπλακεί η ομοσπονδία ούτε οι λειτουργοί της και ούτε θα χρησιμοποιηθούν μέθοδοι άλλων εποχών. Ξεκαθαρίζω όμως ευθαρσώς ότι οποιαδήποτε παρατυπία ή απόπειρα θα καταγγέλλεται δημόσια και δεν θα επιτρέψω καμία έκπτωση στις αρχές της δημοκρατίας η οποία δεν επιδέχεται ούτε εκφοβισμούς, ούτε εκβιασμούς.
Τέλος και επειδή δεν επιτρέπω σκιές ασυμβίβαστου για το άτομο μου, πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτηση μου από την προεδρία της ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο λτδ και στην επικείμενη ΓΣ της εταιρείας θα παρουσιάσω τον απολογισμό μιας πορείας που πετύχαμε πολλά.
Εύχομαι από αυτήν την διαδικασία όλοι μας να βγούμε πιο σοφοί.
Φιλικά
Κλεάνθης Δ. Γεωργιάδης

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Όλα τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ Λάρνακας...

Ανακοίνωση για την προετοιμασία της ομάδας εξέδωσε η ΑΕΚ.Αναλυτικά:«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023/24).Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στις 26 Ιουνίου. Τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα γίνουν το διήμερο 26-27 Ιουνίου και οι προπονήσεις […]