ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο Turner στο Μπερ Σεβά-Ανόρθωση

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Στην Χάποελ Μπερ Σέβα περίμεναν την επίσημη έγκριση (οριστικοποιήθηκε από την Κυριακή) να παίξουν στην φυσική τους έδρα κόντρα στην Ανόρθωση και τελικά αυτό έγινε και επίσημα. Μάλιστα εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ισραηλινή ομάδα και εκφράζεται η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός για την εξέλιξη, ενώ ευχαριστούν και τον δήμαρχο της πόλης που έκανε ότι ήταν δυνατό για να έρθει η έγκριση από την UEFA.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ανατολική εξέδρα θα παραμείνει κλειστή, επομένως η χωρητικότητα του γηπέδου στον αγώνα με την Ανόρθωση θα είναι γύρω στις 10.500.«Σας πεθυμήσαμε κι ανυπομονούμε να σας δούμε την Πέμπτη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TURNER!» γράφει καταληκτικά η Χάποελ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Γιώργος ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ , ο παικταράς!

Τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Αριστείδου, ένας χαρισματικός μέσος με ηγετικές ικανότητες και πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουάριου του 1953 και στον Ολυμπιακό ξεκίνησε στο μέσο της χρυσής εποχής του, το 1969. Έμεινε στους Μαυροπρασινους μέχρι και το 1986 κατακτώντας το κύπελλο Κύπρου […]