ΕΠΙΣΗΜΟ: Υποβιβάζει τέσσερις διαιτητές ο Μάζιτς!

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς αποφάσισε όπως αξιολογήσει (κατατάξει) τέσσερις διαιτητές σε κατώτερη από την  Α’  και Β’  Κατηγορία. Μέχρι σήμερα οι συγκεκριμένοι διαιτητές ήταν στους καταλόγους Α’  Κατηγορίας.

Παράλληλα, αποφάσισε την προαγωγή (κατάταξη) στην Α’ από τη Β’ Κατηγορία που βρίσκονται σήμερα τριών διαιτητών ενώ ταυτόχρονα, έχει προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν αν το κρίνουν απαραίτητο στη λήψη και άλλων αποφάσεων, ανεξαρτήτως κόστους, προκειμένου οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 3ημέρου 8-9-10 Απριλίου!

Φίλοι καί φίλες του ROMALEON.COM σας χαιρετούμε. Για το τριήμερο Παρασκευή με Κυριακή οι συντακτική ομάδα επέλεξε για εσάς τρεις τριάδες με στόχο το ταμείο. Αναλυτικά. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΤΕΛΣΤΑΡ 1 ΣΤΡΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1ΣΑΒΒΑΤΟΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2ΣΑΛΚΕ-ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ 1ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛΚΥΡΙΑΚΗΜΟΝΑΚΟ-ΤΡΟΥΑ 1ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ GOAL-GOALΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟ 2