Η ΚΟΠ διέθεσε πέραν των 2,5 εκ. ευρώ για στήριξη των Σωματείων της

Andreas
0 0
Read Time:47 Second

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει υλοποιήσει και ολοκληρώσει τις τελευταίες ημέρες Σχέδιο Στήριξής της προς όλα τα Σωματεία όλων των Κατηγοριών καθώς και του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και Futsal για απάμβλυνση των συνεπειών της Πανδημίας του κορωνοϊου.

Για να μπορέσει η ΚΟΠ να στηρίξει όλες τις ομάδες, χρησιμοποίησε χρήματα από τα ταμεία της ενώ παράλληλα, πέτυχε να αντλήσει τα μέγιστα διαθέσιμα ποσά από την UEFA και τη FIFA που διατέθηκαν λόγω της Πανδημίας.

Το συνολικό ποσό που διαμοιράστηκε σε όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ, ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θεωρούμε πως με τον τρόπο αυτό,  έχουμε συμβάλει σε σημαντικό βαθμό  στην προσπάθεια των Σωματείων να αντιμετωπίσουν τις συνεχιζόμενες συνέπειες της Πανδημίας.

Οι οικονομικές δυνατότητες της Ομοσπονδίας δεν είναι ανεξάντλητες, όμως, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, η ΚΟΠ δεν δίστασε να εκταμιεύσει σημαντικά ποσά για να στηρίξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ιστορική μέρα για την ΚΟΠ με προκήρυξη διαγωνισμού για το αθλητικό κέντρο στον Κόρνο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια της αποστολής της για προώθηση, προστασία και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, προκηρύσσει σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό σύντομης διάρκειας για το αθλητικό κέντρο ΚΟΠ στην κοινότητα του Κόρνου της επαρχίας Λάρνακας. Ο ΚΟΠ στοχεύει όπως το αθλητικό […]