Η Λιντς τιμώρησε τους γονείς/κηδεμόνες του μικρού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο!

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Κίνηση που φυσικά προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου έκανε η Λιντς αποφασίζοντας να τιμωρήσει με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τους γονείς/κηδεμόνες του μικρούλη που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να τρέξει προς τους ποδοσφαιριστές!

Είναι κάτι που προκαλεί το χαμόγελο ενός παιδιού, τη χαρά των ποδοσφαιριστών και πραγματικά αποτελεί την μεγαλύτερη ουσία του αθλητισμού. Τη χαρά που προσφέρει, δηλαδή, στον κόσμο, την κοινωνία και κυρίως τα μικρά παιδιά που έχουν πρότυπο τους επαγγελματίες παίκτες και μια στιγμή μαζί τους αρκεί για μια ευτυχισμένη ημέρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι πιτσιρικάδες.

Κι όμως, η Λιντς εμφανίστηκε αμείλικτη σε περιστατικό που συνέβη πρόσφατα με έναν μικρούλη που ξέφυγε από τους άνδρες ασφαλείας και έφτασε κοντά στους παίκτες.

Η ομάδα τιμώρησε με έναν χρόνο απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τους γονείς/κηδεμόνες του αγοριού, σε μια απόφαση που φυσικά έχει προκαλέσει πολύ αρνητικές εντυπώσεις…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σύζυγος Τζόκοβιτς: «Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε είναι η αγάπη και ο σεβασμός»

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους «ένωσαν τη φωνή τους» και βοήθησαν με την ενέργεια αλλά και τα σχόλιά τους τον σύζυγό της, Νόβακ Τζόκοβιτς, απεύθυνε μέσω των socia media, η Γελένα Τζόκοβιτς, τονίζοντας ότι πάνω από έχει σημασία η αγάπη και ο σεβασμός. Αναλυτικά η δήλωση της Γελένα Τζόκοβιτς: «Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι […]