«Η Ομόνοια έκανε αίτημα για το Μακάρειο πριν μία εβδομάδα»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 50 Second

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που προκύπτει ανάμεσα σε Ομόνοια και ΓΣΠ.

«Η Ομόνοια έχει απευθυνθεί στον ΚΟΑ και μίλησα και με τον κο Γρηγόρη. Στο Μακάρειο αγωνίζονται τέσσερις ομάδες, τρεις προσφυγικές και ο Ολυμπιακός, άρα είναι βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα. Πληρώνουμε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να διατηρούμε τον αγωνιστικό χώρο σε καλή κατάσταση και όταν μίλησα με τον Τιμούρ μου ξεκαθάρισε ότι η δήλωση που είχε κάνει τότε ήταν για τις εγκαταστάσεις. Ο Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι θα είναι στο ΓΣΠ τη νέα σεζόν ενώ η ΠΑΕΕΚ ζήτησε το Μακάρειο για έδρα της αλλά δεν το έχουμε δώσει με επιστολή αλλά αφήσαμε να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει γιατί είναι και προσφυγική ομάδα και ενημέρωσε και εγκαίρως οπότε έχουμε πάλι τέσσερις ομάδες. Η Ομόνοια έκανε αίτημα για το Μακάρειο πριν μία εβδομάδα περίπου. Εγώ είχα πει ότι είναι ήδη τέσσερις ομάδες και ότι είναι χλωμό για πέντε ομάδες και ο κος Γρηγόρη με ρώτησε εάν φύγουν ομάδες από μέσα αν θα αλλάξει κάτι και του είπα ότι όταν ο αριθμός μειωθεί τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Όμως εμείς δεν μπορούμε να πούμε σε μία ομάδα που το χρησιμοποιεί ήδη να βγει έξω. Πιθανόν να γίνεται συζήτηση της Ομόνοιας με κάποια από τις ομάδες που έχει το Μακάρειο για να βρει λύση. Και της ΠΑΕΕΚ αν της λέγαμε όχι αν δεν αποχωρούσε ο Ολυμπιακός, θα το κάναμε με πόνο ψυχής».

«Την Τρίτη θα ετοιμάσουμε ένα σημείωμα και θα το συζητήσουμε στο ΔΣ. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στο Μακάρειο, η χωρητικότητα είναι 9 χιλιάδες. Έχουμε άδεια μέχρι το τέλος του μηνός για να ελεγχθεί ξανά και ότι μας ζήτησαν το έχουμε κάνει δε νομίζω να έχουμε θέμα».

Για την επιστολή του ΓΣΠ στον ΚΟΑ για Ομόνοια: «Την έχουμε λάβει και την έχουμε διαβάσει και είμαστε ενήμεροι και θα είναι στον φάκελο που θα μελετήσει το ΔΣ την ερχόμενη Τρίτη, το συζητήσαμε και σήμερα με την Γενική Διευθύντρια και θα ενημερωθούμε γενικότερα. Έχει τελειώσει το θέμα των γηπέδων με μεγάλη ιδιωτική πρωτοβουλία όπως η «Αρένα» γι’ αυτό και έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αντίθεση με το «Limassol Arena». Τελειώνει και το γήπεδο της Δόξας, θα δούμε τι θα γίνει και με το Τσίρειο».

Για το κοινό αίτημα Ολυμπιακού-Ομόνοιας για γήπεδο: «Δεν έχει έρθει ολοκληρωμένο αίτημα αλλά θα ενημερώσω το ΔΣ και θα κάνουμε συνάντηση πολύ σύντομα με τις δύο διοικήσεις για να μας δώσουν στοιχεία και να έχουμε και εκτίμηση κόστους και να μελετήσουμε το θέμα να δούμε πως θα προσχωρήσουμε. Πάει μία πρόταση στην πολιτεία και αν όλα πάνε καλά η πολιτεία μισθώνει τον ΚΟΑ και ο ΚΟΑ στα σωματεία τα οποία διαχειρίζονται τον χώρο με την ανάμειξη του ΚΟΑ με κάποιον τρόπο».

«Εμείς δεν μπορούμε να πούμε στην Ομόνοια περίμενε τον Νοέμβριο να δούμε πότε θα έχουμε γήπεδο, εάν και εφόσον φύγει η Δόξα και αδειάσει θέση στο Μακάρειο. Θα μπορούσε όμως και αυτό να γίνει αν γίνει τέτοιο αίτημα, θα βολέψει και εμάς αφού θα αδειάσει μία θέση».

Για την Άντρη Σιάλου: «Θα συζητήσουμε και αυτό το θέμα την Τρίτη. Μίλησα μαζί της σήμερα το πρωί και θα συναντηθούμε την άλλη βδομάδα για να έχουμε στο ΔΣ όλη την εικόνα για να δούμε πως προχωρούμε. Έχουμε ενημερωθεί γραπτώς για τις εξελίξεις και η ΚΟΕ μας έδωσε τις θέσεις της και τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την απόφαση».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Παπασταύρου: «Ενεργεί σαν την μαφία»!

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου που αφορά το ΓΣΠ χωρίς να κατονομάζει.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ«Κατάχρηση εξουσίας…Πράγματι είναι για να διερωτάται κανείς πώς ένας οργανισμός, που χτίστηκε και διατηρείται με δημόσιο χρήμα, ενεργεί σαν τη μαφία, χρεώνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, σε όποιον θέλει και επιπλέον νιώθει ότι […]