Η πιθανή ημερομηνία για το ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα…

Christos
0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Οι έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την Κύπρο, επηρέασαν και τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων και το ΓΣΠ στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Καρμιώτισσα για την 22η αγωνιστική (εμβόλιμη), δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Με αποτέλεσμα ο διαιτητής του παιχνιδιού Δημήτρης Σολωμού να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή του.


Στη Παρέα μας πάντα με τη καλύτερη πίτσα Papa Johns Pizza!!

Better Ingredients, Better Pizza!!

Πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι η Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Διότι την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, άρα δεν μπορεί να αγωνιστεί 48 ώρες μετά, ενώ την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου είναι ορισμένο το ΑΠΟΕΛ-Άρης.

Αναλυτικά τι προνοεί η προκήρυξη της ΚΟΠ:

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα

16. Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως:

16.1. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα εκτός εάν εμπίπτει σε Διεθνείς ημερομηνίες της FIFA. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Δευτέρα θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα, εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα, υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών, ή αν εμπίπτει σε Διεθνείς ημερομηνίες της FIFA.

16.2. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα, εκτός των πιο πάνω περιπτώσεων, θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών, ή αν εμπίπτει σε Διεθνείς ημερομηνίες της FIFA.

16.3 Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί ως ορίζεται πιο πάνω, θα διεξάγεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

17. Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 16 πιο πάνω, αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα σωματεία ημέρα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ορίστηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Καρμιώτισσα

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα και αναβλήθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο Στάδιο ΓΣΠ, ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 16:00. Ο αγώνας αφορά το πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Ο ορισμός νέας […]