
Η Τορίνο βλέπει παραμονή, η Πάρμα έπεσε!
Ένα γκολ του Βοϊβόντα ήταν αρκετό για την Τορίνο ώστε να λυγίσει την Πάρμα (1-0) και να την στείλει στην Serie B, με την «γκρανάτα» να κάνει άλμα παραμονής.

https://ce261ac69bb13fd91b1c8739385a9b4f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlwww.sport-fm.gr03/05/2021, 23:41
Άλμα παραμονής για την Τορίνο! Η «γκρανάτα» επικράτησε 1-0 της Πάρμα και βλέπει σωτηρία, όντας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ματς λιγότερο. Την ίδια ώρα, ο ιστορικός σύλλογος της Πάρμα βιώνει μια μαύρη στιγμή στην ιστορία της αφού γνωρίζει πλέον και μαθηματικά τον υποβιβασμό στην Serie B (είναι στο -12 από την Κάλιαρι που σώζεται αυτή τη στιγμή και υστερεί στην ισοβαθμία).
Το ματς ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκειά του, με την Πάρμα να δείχνει πως θα κυνηγήσει τη νίκη και όσες πιθανότητες της απέμεναν. Ωστόσο, μια ολιγωρία στην άμυνα έκρινε το παιχνίδι αφού ο Βοϊβόντα (63′) σκόραρε το μοναδικό τέρμα του αγώνα για το τελικό 1-0 υπέρ της Τορίνο, στέλνοντας την Πάρμα παρέα με την Κροτόνε στη Serie B.