«Καλώ τα ΜΜΕ να αναδεικνύουν τα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας»!

Christos
0 0
Read Time:41 Second

Κατά την ομιλία του, στη βραδιά της Ανόρθωσης προς τους χορηγούς της, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κυρίας, Χρίστος Πουλλαΐδης, ανάμεσα σε άλλα, κάλεσε τα ΜΜΕ όπως αναδεικνύουν τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαιτησία.


Αναλυτικά:
«Η Ανόρθωση εκφράζει την ευγνωμοσύνη της γιατί τη στηρίζετε στην προσπάθεια της. Μας ενώνει η ιδέα της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου. Όποιος συνέδεσε το όνομά του με την Ανόρθωση, μόνο κερδισμένος βγήκε. Στηρίζουμε όσους μας στηρίζουν. Η στήριξη προς την ομάδα αποτελεί καθήκον. Η οικογένεια μεγαλώνει αφού βλέπω και νέους συνεργάτες. Η σχέση μας μας τα ΜΜΕ ήταν πάντοτε στενή. Σας καλούμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας μέσω της επίσημης οδού. Σας καλούμε να επισημαίνετε όσα βλέπει όλος ο κόσμος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο εποπτικός ρόλος των ΜΜΕ είναι πολύ σημαντικός. Σας καλώ να αναδεικνύετε τα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Οπαδός της Αργεντινής, έπεσε από γέφυρα πάνω στο πούλμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα πράγματα στο Μπουένος Άιρες, ένας… παθιασμένος Αργεντινός αποφάσισε να δει από κοντά τους παίκτες της εθνικής ομάδας πηδώντας στο πούλμαν της ομάδας από μία γέφυρα!Περισσότεροι από 4.000.000 οπαδοί υποδέχονται το πούλμαν της Αργεντινής και συμμετέχουν στην απίθανη γιορτή. Δε λείπουν φυσικά και τα απρόοπτα από το πάρτι, που ευτυχώς δεν […]