Ο προπονητής της Πάφου Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μέσω της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (22:00) για τα πλέι οφ του Europa Conference League, αναφέρθηκε για τη σημαντικότητα που έχει η αναμέτρηση αυτή για την ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τους στόχους της Πάφου, για όσα θα χρειαστεί να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του, για τη δυναμικότητα της Ομόνοιας, αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για τον αγώνα: «Είμαστε προετοιμασμένοι στην Πάφο. Ομάδα, σύλλογος, κόσμος για τον αγώνα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση».
Το πως θα προσεγγίσει τον αγώνα: «έχουμε δύσκολο έργο. Έχουμε μια ομάδα που είναι ανεβασμένη. Έχουμε δυο πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ για να καλύψουμε τα κενά. Το κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι να αποφύγουμε τα λάθη και να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες».
Αν έχει η Πάφος Fc το πλεονέκτημα στις διπλές αναμετρήσεις με την Ομόνοια: «Σίγουρα η ομάδα πάει πολύ καλά. Έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολη μήνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Κρατήσαμε τον κορμό από την περσινή χρόνια και ενδυναμώσαμε το ρόστερ μας. Έχουμε δημιουργήσει το δικό μας στιλ παιχνιδιού και καταφέραμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Σίγουρα είναι στα θετικά που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στη Λεμεσό. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάμε στη Λεμεσό μπροστά από τον κόσμο μας να πάρουμε την πρόκριση».
Μάριος Ηλία: «Είναι ωραίο συναίσθημα να αγωνιστούν δυο Κυπριακές ομάδες αντίπαλες στην Ευρώπη. Ελπίζω να περάσουμε εμείς».