ΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: «Φαίνεται ότι τα αυτιά τους ήταν κλειστά»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Την αγανάκτηση του για την απόφαση των Αγγλικών βάσεων να μην φιλοξενηθεί η Ομόνοια στο «Δασάκι της Άχνας» εξέφρασε στον SUPER SPORT FM 104 ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου…

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσουμε νομότυπα στο αίτημα μας για παραχώρηση του γηπέδου στην Ομόνοιας και την αστυνόμευση από τις βάσεις. Θέλω να πω κάτι ιστορικά ότι ενώ η Άχνα πιάστηκε από τους Τούρκους σε περίοδο εκεχειρίας και ήρθαμε εδώ και με τις ευλογιές των βάσεων δεν μπορούσε να κτίσει κάτι στο Δασάκι και μετά από παρεκκλίσεις και αρκετά χρόνια μετά καταφέραμε να κτίσουμε την ζωή μας. Στο Δασάκι έχουν φιλοξενηθεί η Ανόρθωση και η Ν. Σαλαμίνα ενώ το 1978 παίχτηκε παιχνίδι Ανόρθωση Ομόνοια σε ξύλινες κερκίδες και σε εκείνο το παιχνίδι είχαν κοπεί 7000 χιλιάδες εισιτήρια και σε ένα παιχνίδι χωρίς να σπάσει μύτη. Σε δύσκολες εποχές»

«Εμείς μετά από το αίτημα της Ομόνοιας ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο πηγαίνοντας στον πολιτικό διοικητή των βάσεων και κάναμε την αίτηση μας. Αυτή την αίτηση την κάναμε στις 7 Ιουλίου και στις 9 Ιουλίου η Ομόνοια και έχουν σημασία οι ημερομηνίες. Τις κάναμε στον πολίτικο διοικητή που είναι υπεύθυνος για να δώσει στην αστυνομία  για ερεύνα και να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις και χωρίς να ληφθούμε υπόψη η αστυνομία έβγαλε μια ανακοίνωση 15 Ιουλίου ότι το γήπεδο δεν μπορούσε να το επιτρέψει γιατί χρειάζονται 150 αστυνομικοί κάτι αδικαιολόγητο και όταν είχαμε μια νέα συνάντηση μαζί με τον πρόεδρο της Ομόνοιας τους είπαμε ότι έπρεπε να μας ακούσετε και μας είπαν ότι ο λόγος είναι η σύγκριση με παιχνίδια στο ΓΣΠ και με στοιχεία και μιλάμε για ανόμοια πράγματα σε ένα γήπεδο 22000 χιλιάδων οπαδών ενώ στο Δασάκι χωρητικότητας  5.500 και έλεγαν ότι χρειάζονταν αυτό τον αριθμό αστυνομικών. Λαμβάνουμε και εμείς στοιχεία όπως στο γήπεδο του Αρένα με 45 αστυνομικούς διεξάγεται παιχνίδι. Μας μίλησαν για το παρκινγκ και εγώ προκαλώ αν υπάρχει άλλο γήπεδο με το τέτοιο πάρκινκ όπως του Εθνικού. Δεν έλαβαν καθόλου υπόψη την κάρτα φιλάθλου το κοντρόλ, το safe pass, τον διαχωρισμό των φιλάθλων αλλά το πιο σημαντικό και τους είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας ότι το 60% είναι γυναικόπαιδα και πιο μεγάλης ηλικίας. Πραγματικά λυπήθηκα τον χρόνο με τις συναντήσεις αλλά φαίνεται ότι τα αυτιά τους ήταν κλειστά θεωρώντας ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας ήταν οι μεγαλύτεροι ταράξεις. Είχαμε προτείνει να κάνουμε τρία παιχνίδια για να δουν αν υπάρχει πρόβλημα»

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Χωρίς Λέζιακς στην Εσθονία!

Με μία αναποδιά της τελευταίας στιγμής πετάει η αποστολή της Ομόνοιας για το Ταλίν. Ο Γιαν Λέζιακς δεν μπήκε στο αεροπλάνο λόγω ασθένειας και τα προβλήματα αυξάνονται για τον Χένινγκ Μπεργκ.