ΚΙΡΖΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ: «Ήθελε να φέρουμε και ένα φίλο του!»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Στη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κίρζης απαντώντας στους φιλάθλους του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Άντον Μάγκλιτσα.
«Με τον Μάγκλιτσα υπάρχει διάλογος εδώ και καιρό. Είναι από τα παιδιά που έγινε κρούση και τον Φεβρουάριο, δυστυχώς, επέλεξε να πάει στην Τουρκία τότε. Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε άλλη μία σειρά διαπραγματεύσεων. Του κάναμε την καλύτερη πρόταση που έχουμε κάνει σε παίκτη του Απόλλωνα. Η απάντηση μέσω του μάνατζέρ του ήταν ότι ήθελε κάτι διαφορετικό. Επίσης ήθελε και ένα διαμέρισμα της ιδιοικτησίας του. Γνωρίζοντάς τον, επειδή ήθελα να συνεργαστούμε, του έστειλα μήνυμα πριν πάω στην Αυστρία «αν θες να βρεθούμε γιατί πιστεύω ότι οι δύο μας θα βρούμε τον τρόπο», μου είπε «πρόεδρε σε ευχαριστώ, εχω κάποιες υποχρεώσεις». Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπό του έκανε μια έκπτωση στο ποσό του, αλλά ήθελε να πάρουμε κι έναν φίλο του παίκτη που έπαιζε στην Αυστρία. Δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής να επιβάλλει τέτοιους όρους στην ομάδα. Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ πίσω η απάντηση. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Μάγκλιτσα και ο οποιοσδήποτε Μάγκλιτσα. Υπάρχουν κάποιες γραμμές και είναι για όλους τους παίκτες. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το ποσό που πήρε από το ΑΠΟΕΛ ή να πω το συμβόλαιο που του δώσαμε. Η δουλειά των παικτών είναι να κάνουν προπόνηση και να παίζουν, δεν μπορεί ένας παίκτης να μας πει ποιον παίκτη θα πάρουμε. Σαν επαγγελματίας έκανε αυτό που ήθελε. Επέλεξε το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Good luck».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΕΚ: Τέλος ο Χάουγκεν

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Fredrik Haugen. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.