ΚΟΑ: Φτιάχνει Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Στίβου!

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη χθεσινή του (14/9) συνεδρία αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου. Είναι μια σημαντική απόφαση, την οποία έθεσε σε προτεραιότητα του το ΔΣ του ΚΟΑ, με σκοπό και στόχο να αποκτήσουν οι αθλητές στίβου τη δική τους στέγη.

Ο ΚΟΑ θα προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες (προδιαγραφές, γη, επιχορήγηση) για τη δημιουργία Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου, σε χαλίτικη γη που θα ζητήσει από το Κράτος μεταξύ των Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού.

Για να προχωρήσει το συντομότερο η διαδικασία υλοποίησης της απόφασης, έχει συσταθεί από το ΔΣ ΚΟΑ Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Η συγκινητική ιστορία του Φραγκέσκου: «Ο γιατρός μου είπε να παρατήσω το ποδόσφαιρο»

Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ, Αντρέας Φραγκέσκου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα. Εκτός από τα αγωνιστικά, ο Φραγκέσκου μίλησε για τη δική του συγκινητική ιστορία: Η προσωπική του ιστορία: «Τον Οκτώβριο του 2018 μετά από έλεγχο που έκανα για την καρδία μου και ο γιατρός μου είπε […]