ΚΟΠ ΓΙΑ 15Η ΘΕΣΗ: «Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία»

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί με πέντε ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023, αφού, έχει εξασφαλίσει τη  15η θέση στην κατάταξη της UEFA.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία η οποία αντανακλά γενικότερα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.  

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, συγχαίρουμε τις ομάδες μας οι οποίες, με την παρουσία τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία πενταετία και όχι μόνο, κατάφεραν να μαζέψουν τους απαιτούμενους βαθμούς και να φέρουν την Κύπρο στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA, μπροστά από χώρες με μεγάλη  ποδοσφαιρική παράδοση και ιστορία.

Ως Κυπριακό ποδόσφαιρο, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της UEFA, προκειμένου να καταφέρουμε και στο μέλλον να εκπροσωπηθούμε με όσο το δυνατό περισσότερες ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις.

Στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023, η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στο Champions League, με μια ομάδα στο Europa League και με δύο ομάδες Europa Conference League.

Η κατάταξη της UEFA: https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/#/yr/2021

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Κόκος Αντωνίου… ο μεγάλος άτυχος!

Από τα μεγαλύτερα χαφ της εποχής του, αλλά και από τους πλέον άτυχους συνάμα, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός από τον Ελευθεράκη στο Ομόνοια -ΠΑΟ το 1973, σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα του Κόκου Αντωνίου. Γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1950 και στην Ομόνοια έκανε σπουδαία καριέρα από το […]