ΚΟΠ προς ΓΣΟ: Τα Πρωταθλήματα πρέπει να διεξάγονται με τους ίδιους όρους για όλες τις ομάδες

Andreas
0 0
Read Time:39 Second

Με επιστολή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια, η ΚΟΠ ζήτα όπως γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ούτως ώστε οι αγώνες στο Τσίρειο Στάδιο να διεξάγονται κανονικά, με την παρουσία φιλάθλων.

Στην επιστολή, που υπογράφεται από το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, η ΚΟΠ εκφράζει την έκπληξη της για περιεχόμενο της επιστολής που στάληκε από τον ΓΣΟ στην οποία γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων για τερματισμό του Ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης του Τσιρείου Σταδίου καθώς και για τις δηλώσεις που έγιναν περί διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

«Τα Πρωταθλήματα πρέπει να διεξάγονται με τους ίδιους όρους για όλες τις ομάδες, γι’ αυτό και πρέπει να γίνουν άμεσα όλα όσα χρειάζονται από μέρους σας προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΚΟΠ προς τον ΓΣΟ. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Οι ανακρίβειες Νεοφυτίδη και η ένσταση της Ομόνοιας…»

Για το πολύκροτο θέμα του ορισμού της συνέχισης του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ–Ομόνοια μίλησε στον Super Sport fm ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.Τόνισε ότι η Ομόνοια έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ Σπύρου Νεοφυτίδη κάνοντας λόγο για ανακρίβειες.«Θέλουμε να αναφερθούμε […]