ΚΟΥΜΑΣ: «Θα πάρουμε ριζοσπαστικά μέτρα – Δεν θα θέλουμε να βάψουμε με αίμα τα χέρια μας»

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ηγεσίας του ΠΑΣΠ με την ΚΟΠ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με κύριο θέμα τα περιστατικά βίας στα γήπεδα το τελευταίο διάστημα και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές από τις κροτίδες και τα επικίνδυνα αντικείμενα που ρίχνουν οι χούλιγκαν στο γήπεδο. Αποκορύφωμα το τελευταίο συμβάν με τη διακοπή του αγώνα κυπέλλου Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ με την κροτίδα που τραυμάτισε τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Στη Παρέα μας πάντα με τη καλύτερη πίτσα Papa Johns Pizza!!

Better Ingredients, Better Pizza!!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣΠ παρέθεσε ενώπιον της ηγεσίας της ΚΟΠ τις εισηγήσεις του και συζητήθηκαν από κοινού τρόποι ώστε το κυπριακό ποδόσφαιρο να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, στις αναφορές του έκανε λόγο για λήψη ριζοσπαστικών μέτρων. «H Πολιτεία ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό, ο ίδιος ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης επικοινώνησε με την ΚΟΠ εκφράζοντας και τις δικές του απόψεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κανένας από εμάς που σχετιζόμαστε με το ποδόσφαιρο δεν θέλουμε να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. Χαιρετίζουμε το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και όλοι οι φορείς πρέπει να συνεργαστούμε και στο μέλλον να παρέχουμε αυτό που θέλει ο κόσμος. Σωστούς φίλαθλους στο γήπεδο, με οικογένειες και παιδιά, σωστούς οργανωμένους για να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν».

«Με τις τιμωρίες τα προβλήματα δεν λύνονται. Χρειάζονται ριζοσπαστικά μέτρα και θα τα πάρουμε και σε αυτό θα μας βοηθήσει και ο ΠΑΣΠ. Το Κράτος πρέπει να σταθεί αρωγός να βοηθήσει να προστατεύσουμε το άθλημα», υπογράμμισε ακολούθως.

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΑΣΠ είχε συνάντηση προχθές και με τον κλάδο αστυνομικού σώματος της συντεχνίας «Ισότητα», κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μέτρα και προτάσεις για αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΠ: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε  ομόφωνα την τροποποίηση των Πειθαρχικών Κανονισμών, της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας και της Προκήρυξης του Κυπέλλου Coca – Cola 2023 – 2024, επιβάλλοντας γενική απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων των ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες τους.  Η απαγόρευση, θα ισχύσει από την 21η […]