Κωστένογλου «Δεν έχω παράπονο απο την προσπάθεια, μπροστά μας τώρα η Μάλτα»

Andreas
0 0
Read Time:48 Second

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αναγνώρισε την ανωτερότητα της Κροατίας και το δίκαιο της νίκης της και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, όλο το βάρος της προσπάθειας για την Κύπρο επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τη Μάλτα.

Ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε μεταξύ άλλων στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και με αρκετή ποιότητα. Δεχτήκαμε δυστυχώς τέρματα στα τέλη και των δύο ημιχρόνων.

Η φάση με το πρώτο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μπορούσε να αποφευχθεί. Είχαμε δύο κλεψίματα στο ξεκίνημα του αγώνα όμως στην τελική προσπάθεια δεν τα καταφέραμε.

Η νίκη της Κροατίας ήταν δίκαιη, δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Για εμάς το παιχνίδι αυτό τέλειωσε και βλέπουμετο επόμενο της Δευτέρας με τη Μάλτα. Έχουμε δύο ημέρες να συγκεντρωθούμε και να στοχεύσουμε τη νίκη».

**Από τον αγώνα της Δευτέρας, Στάδιο ΑΕΚ Αρένα 19:00, θα απουσιάζουν Αρτυματάς και Αβραάμ που συμπλήρωσαν κάρτες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τι ισχύει στο ποδόσφαιρο για την παρουσία θεατών

Μετά τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, συνεδρία ημερομηνίας 8 Οκτωβρίου 2021,  όσο αφορά το ποδόσφαιρο, από τις 9 Οκτωβρίου 2021 θα ισχύουν τα πιο κάτω: Παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες:Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις ακόλουθες […]