Κωστένογλου και Χριστοφή για Ουκρανία

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Δηλώσεις για φιλικό της Εθνικής μας με την Ουκρανία στο Χάρκοβο παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κωστένογλου.

Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια μας, σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορο, τεχνικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Η εικόνα μας στο τελευταίο παιχνίδι έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Υπάρχει μια ανησυχία ως προς την κόπωση. Ελπίζω στο τέλος της ημέρας να ανταποκριθούμε και να κλείσουμε αυτό το ταξίδι με μια καλή παρουσία», ανέφερε ο κ. Κωστένογλου, για να προσθέσει:

«Η Ουκρανία δεν στηρίζεται σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αλλά είναι ομάδα συνόλου, με ταχύτητα και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα, δεν είχαμε και αρκετό χρόνο προετοιμασίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που αγωνιζόμαστε, όμως, πάντα αισιοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Χριστοφή:

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα που σε μια εβδομάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2020. Είναι μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, όμως, έχουμε και εμείς τα δικά μας κίνητρα. Πάντα όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική, υπάρχουν στόχοι και κίνητρα και θα προσπαθήσουμε και αύριο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Κύπρο μας”. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα ηνία στον Γιώργο Πετράκη

Ο Γιώργος Πετράκης είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Μάλιστα με το νεαρό Ελλαδίτη προπονητή έπεσαν οι υπογραφές σε συνάντηση του με τον ισχυρό άνδρα των μαυροπσασίνων στο σκάφος του.«Συναντηθήκαμε με τον Γεώργιο Πετράκη υπέγραψε τα συμβόλαια του και ξεκινάμε δουλειά… Τον ενημέρωσα για τη νοοτροπία μας, συμφωνεί απόλυτα και […]