ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: «Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια…»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Δηλώσεις για τον αυριανό με τη Ρωσία παραχώρησαν σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κάστανος.
«Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τις άσχημες εμπειρίες του τελευταίου μας παιχνιδιού, ανεξαρτήτως των αρνητικών γεγονότων που έγιναν πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα και τα οποία επηρέασαν την έκβαση του. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα με τη Ρωσία. Είναι μια καινούρια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι και είναι σημαντικό για εμάς στην προσπάθεια μας, να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο» ανέφερε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε πως η συμμετοχή του Πιέρου Σωτηρίου είναι αμφίβολη και θα τον περιμένει μέχρι αύριο ενώ για το αν θα προβεί σε αλλαγές, απάντησε πως θα επιλέξει τους κατά την άποψη του πιο κατάλληλους να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα, βάσει του πλάνου που θα επιλεγεί.

«Όλοι στην εθνική ομάδα της Κύπρου αντιλαμβανόμαστε πόσο έχουμε απογοητεύσει και όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα μας στην Μάλτα. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, έχουμε αναλύσει τα λάθη που κάναμε και τους λόγους που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Από την πρώτη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας στη Μάλτα προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι για να επαναφέρουμε την ομάδα για να είναι έτοιμη για το αυριανό πολύ δύσκολο αγώνα με τη Ρωσία».

«Ως Εθνική, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να πετύχουμε και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να τα καταφέρουμε. Δεν είναι ώρα για πολλά και ωραία λόγια αλλά για δουλειά. Ελπίζω ότι οι Κύπριοι φίλαθλοι θα έρθουν αύριο στο γήπεδο και μα στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές που τόσο πολύ το χρειάζονται»

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κάστανος δήλωσε;
«Θέλουμε να ξεχάσουμε ότι έγινε την Τετάρτη. Μια επιλογή έχουμε, να βλέπουμε μπροστά. Έχουμε μια προπόνηση για να προετοιμαστούμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε. Είναι μια καινούργια ομάδα η Ρωσία και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι. Σημαντικό για εμάς θα είναι η παρουσία του κόσμου».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωση για Μάριο Ηλία...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός για το θέμα με τον Μάριο Ηλία.Αναλυτικά:Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας επιθυμούν να διαψεύσουν τα όσα γράφονται περί δανεισμού συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μας σε άλλη ομάδα. Το Σωματείο μας δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρόταση ούτε είχε οποιαδήποτε επαφή για τέτοιας φύσης θέματα.Το […]