Λεπτομέρειεις για τα εισιτήρια του Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola  που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου (21:00) και σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για παρουσία φιλάθλων  ίση με 15% της χωρητικότητας του Σταδίου ΓΣΠ, η ΚΟΠ ενημέρωνει για τα ακόλουθα:

-Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 3420 θεατές με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Coronapass  με αρνητικό test (pcr /rapid) με ισχύ  εντός 72 ωρών ή εμβολιασμό τουλάχιστον με μια δόση και ολοκλήρωση διαστήματος τουλάχιστον 3 εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό ή το άτομο να έχει νοσήσει από την ασθένεια τους τελευταίους 6 μήνες.

-Ταυτόχρονα με τα πιο πάνω, απαραίτητη για εξασφάλιση εισιτηρίου είναι και η κάρτα φιλάθλου. 

-Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 25 ευρώ. 

-Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα καταλάβουν τη δυτική (κάτω διάζωμα) και τη νότια κερκίδα. Για κάθε κερκίδα θα εκδοθούν 800 εισιτήρια (σύνολο 1600).

-Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καταλάβουν την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα.  Για κάθε κερκίδα θα εκδοθούν επίσης 800 εισιτήρια (σύνολο 1600).

-Τα εισιτήρια θα προπωληθούν ηλεκτρονικά από τα δύο Σωματεία. 

-Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα παραμείνουν στην ΚΟΠ και αριθμός των εισιτηριών, θα παραχωρηθεί στη χορηγό εταιρεία Coca – Cola. 

-Στα διαγωνίζομενα Σωματεία, θα παραχωρηθούν επιπλέον 50 θέσεις στα θεωρεία του ΓΣΠ. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στις 18:00 η έναρξη του αγώνα Ομόνοια - Απόλλων

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ενέκρινε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας της ερχόμενης Δευτέρας 10 Μαϊου μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 20:00 που ήταν αρχικά ορισμένος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τον α’ […]