Μέρες συγχαρητήριων και δακρύων…

Andreas
1 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

O Μάϊος ήταν ανέκαθεν ο μήνας των πανηγυρισμών για τους τροπαιούχους και των δακρύων για τους χαμένους. Εδω, στην μακαρία μας νήσο ολοκληρωθήκαν οι μαραθώνιοι Α και Β κατηγορίας σε ότι αφορά τίτλους και Ευρώπη με άνοδο και ασφαλώς θα πρέπει να πούμε μπόλικα συγχαρητήρια για πρωταθλητές και κυπελλούχος και σε αυτούς που εξασφάλισαν Ευρωπαϊκό εισιτήριο η και άνοδο στα σαλόνια. Επέστρεψαν για τα καλά Ομόνοια και Ανόρθωσις μετα και την περσυνή τους πορεία που όμως λόγω διακοπής ελεώ πανδημίας, έμεινε ημιτελής. Επέστρεψε η Ομόνοια μετά από 11 έτη στον θρόνο της, επέστρεψε η Ανορθωσις μετά από 14 έτη σαν κυπελλούχος. Σημαίνει πολλά αυτό για τις δυο ομάδες που εννοείται και στην νεα περίοδο θα θελήσουν να βρεθούν σε ψηλές πτήσεις, ενώ οι Πράσινοι θα έχουν επιπρόσθετο κίνητρο την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με οδηγό την εκπληκτική τους χρονιά που τους έφερε σε ομίλους Γιουρόπα για πρώτη φορά. 

Για χρόνια πολλά πολλοί ανέμεναν την επιστροφή των δυο αυτών μεγάλων ομάδων σε τροχιά τίτλων και από την στιγμή που τα κατάφεραν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η επόμενη χρονιά γιατί θεωρείται δεδομένο ότι και οι λοιπές παραδοσιακές διεκδικήτριες θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να πετύχουν. Μπόλικα τα συγχαρητήρια για την πρωταθλήτρια ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τον Άρη που ανεβαίνουν στα σαλόνια, αλλά ειδικά για την προσφυγική ομάδα, ήταν η κορυφαία της βραδιά το Σάββατο. Μπράβο και στον φιναλίστ  Κυπέλλου Ολυμπιακό που επιβεβαίωσε ότι είχε φέτος μια από τις κορυφαίες ομάδες στους δυο θεσμούς. Μπράβο και στον Οθέλλο Αθηαίνου που πάλεψε για άνοδο και ήταν με το εισιτήριο στο χέρι μέχρι και το 90+3΄.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Ανδρέας ΚΑΝΤΗΛΟΣ ο αέρινος...

Μεγάλος ακραίος επιθετικός με τεράστια προσφορά στην Ομόνοια σε όλη την δεκαετία του 80 αλλά και στο μεγαλύτερο διάστημα της επόμενης, ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου γνωστότερος βέβαια με το προσωνύμιο Κάντηλος που του αποδόθηκε λόγω της ταχύτητας του… Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1964 και στην Ομόνοια αγωνίστηκε από το […]