ΜΑΖΙΤΣ: «Υπάρχουν θέματα με την διαιτησία, δεν θα κρυφτώ!»

Andreas
0 0
Read Time:44 Second

Έντονος ήταν ο Μίλοραντ Μαζιτς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προς Αθλητικούς Συντάκτες.

Όπως είπε: «Για μένα είναι πολύ κρίσιμη σεζόν για την κυπριακή διαιτησία. Πριν δύο μέρες το τόνισα αυτό στους διαιτητές. Υπάρχουν διαιτητές που ξεκίνησαν να μοιράζονται την ευθύνη της απόφασης μαζί με το VAR. Είμαι πολύ αυστηρός με τους διαιτητές όταν μιλώ μαζί τους. Έχουμε ανεβάσει διαιτητές αλλά και πάλι δεν έχουμε αρκετούς. Υπάρχουν κάποια θέματα δεν θα κρυφτώ.

Είμαι διαθέσιμος στους διαιτητές 24 ώρες. Προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τους διαιτητές. Να μην χρησιμοποιούν τα social media. Εγώ ποτέ δεν είχα. 8 χρόνια στην Σερβία δεν διάβασα εφημερίδα. Τους λέω να προσέχουν με ποιους μιλούν. Κάνουν ένα λάθος και απολογούνται και μετά μου στέλνουν μήνυμα γιατί δεν έχουν οριστεί. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Όχι εγώ δεν έχω δεχτεί πίεση. Ναι συναντήθηκα με κάποιους προέδρους. Ζήτησα συνάντηση με ομάδες. Πήγα σε κάποιες ομάδες, από κάποιες περιμένω».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Παπαχαραλάμπους για ενδεχόμενο χειραγώγησης του Ομόνοια-Δόξα

Ο τέως Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ζητά με επιστολή του την Επιτροπή να εξετάσει αυταπάγγελτα το ενδεχόμενο χειραγώγησης του Ομόνοια – Δόξα. Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, οφείλει να εξετάσει αυταπάγγελτα το ενδεχόμενο χειραγώγησης του χθεσινού αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΔΟΞΑΣ. Οι […]