Μανέ: Συνεχίζει να βελτιώνει το χωριό του με ταχυδρομείο, βενζινάδικο και λάπτοπ!

Andreas
0 0
Read Time:41 Second

Ο Σαντιό Μανέ ετοιμάζεται πλέον για τις νέες προκλήσεις στην Μπάγερν, αλλά προτού ανοίξει το κεφάλαιο στο Μόναχο, συνείσφερε ακόμα περισσότερο για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών ζωής των συγχωριανών του στο Μπαμπαλί της Σενεγάλης.  

Φέτος το καλοκαίρι που επέστρεψε εκεί, κανόνισε με φίλους του και ορισμένους άλλους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν ένα παιχνίδι στους συμπατριώτες του, πατώντας στα λασπόνερα για ένα χαλαρό «διπλό», όπως το έκαναν παιδιά.

Ο Μανέ, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Έχοντας ήδη προσφέρει στο χωριό του ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο για τα παιδιά, όποτε μπορεί προσφέρει ποσά ώστε να δημιουργούνται τα απαραίτητα που θα βοηθήσουν τους ντόπιους.

Πλέον, έχει καταφέρει ν’ ανεγερθεί ένα ταχυδρομείο, να φτιαχτεί ένα βενζινάδικο, ενώ στα σχολεία έχουν παρασχεθεί λάπτοπ στα παιδιά, δωρεάν αθλητικός ρουχισμός και έχει εγκατασταθεί δίκτυο 4G για το ίντερνετ!

Πόσα μπράβο του αξίζουν…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Απολλωνίστας και επίσημα ο Βα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αγκολέζου ακραίου επιθετικού Βλαδίμιρ Έτσον Αντόνιο Φέλιξ Βα (24/08/1998) μέχρι τον Μάιο του 2025. Ο Βα αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και είναι διεθνής με την εθνική Αγκόλας μετρώντας 31 συμμετοχές και δύο γκολ. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο […]