ΜΑΡΓΚΑΣΑ: Κέρδισε τη δικαστική μάχη με τον Πέτεφ

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

Τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο διέταξε το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις να καταβάλει στο Ρενάτο Μαργκάσα αποζημιώσεις τόσο για δυσφήμιση όσο και για επιζήμια ψευδολογία.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την πρώτη στιγμή την νομική αρωγή και υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π., με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα από το μέλος του από την αρχή της όλης διαδικασίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων

Την ερχόμενη Παρασκευή 2 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Εθνικού Άσσιας με την Πέγεια στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 18:00. Η αλλαγή γίνεται γιατί το Σάββατο 3 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί αγώνας […]