Ματαιώθηκε η διεξαγωγή του UEFA Youth League

Christos
0 0
Read Time:37 Second

Ματαιώθηκε οριστικά η διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης του UEFA Youth League. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μετά από συνεχείς αναβολές στην έναρξη της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας, αποφάσισε πως οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να αρχίσει καν η τρέχουσα σεζόν και έτσι, με το χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, αποφασίστηκε να μπει οριστικό λουκέτο.

«Δυστυχώς οι συνθήκες για την επανέναρξη της διοργάνωσης δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση και τόσο η Επιτροπή Διοργανώσεων της UEFA, όσο και η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων υποστήριξαν την απόφαση να ματαιωθεί η σεζόν στο UEFA Youth League», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως στη διοργάνωση επρόκειτο να λάβουν μέρος 64 ομάδες από 37 διαφορετικές χώρες και ανάμεσά τους ήταν οι ομάδες Κ19 του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στην Ολλανδία

Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα ολλανδικά γήπεδα. Ο αγώνας της Ναϊμέγκεν με την Ντε Γκράαφσαπ για τη δεύτερη κατηγορία θα διεξαχθεί την Κυριακή και δίνεται η δυνατότητα σε 1.500 κατόχους διαρκείας να την παρακολουθήσουν από κοντά, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις, μάσκες […]