Με… μάτι που γυαλίζει ο Παναθηναϊκός, «έπνιξε» τη Μακάμπι!

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Επιτέλους εμφανίστηκε «κανονικός» Παναθηναϊκός! Παίζοντας εξαιρετικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πλην του τελευταίου πενταλέπτου στην 3η περίοδο, η ομάδα του Κάτας επιβλήθηκε άνετα 81-63 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και επανήλθε στις νίκες μετά από 3 ήττες στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» ήταν… ατσάλινοι στην άμυνα και κράτησαν τους Ισραηλινούς σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, τόσο στο πρώτο, όσο και στο τέταρτο δεκάλεπτο!

Κορυφαίοι για το «τριφύλλι», που ανέβηκε στο 10-17, ο -εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο- Παπαπέτρου (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ο Γουάιτ (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ο Μήτογλου (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Χεζόνια (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Με φόρα από τη… Νάπολι η Γρανάδα

Ξεκάθαρο προβάδισμά πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League πήρε την Πέμπτη (11/3) η Γρανάδα, η οποία επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη τη Μόλντε στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» της διοργάνωσης. Σκόρερ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει τη Νάπολι, οι […]