Την καταδίωξη του Παναθηναϊκού συνεχίζει απτόητη η ΑΕΚ! Ανεβάζοντας ταχύτητα στο β’ μέρος και με πρωταγωνιστή τον Γκαρσία, καθάρισε 2-0 τον Λεβαδειακό και έφτασε σε έκτη συνεχόμενη νίκη με 13-1 γκολ.
Το σερί που τη διατηρεί σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου επέκτεινε και στη Λιβαδειά ηAEK. Παρόλο που δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και επιστρέφοντας στη δεύτερη θέση, διατήρησε το -6 από την κορυφή.
Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αλμέιδα σοβαρεύτηκαν και με πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία (50’, 70’ πεν.) έφτασαν στην έκτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (με 11-1 γκολ).
Καθοριστικός για τους «κιτρινόμαυρους» ο Ελίασον (που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με την ασίστ στο πρώτο γκολ), όπως και ο Γκατσίνοβιτς, που έκανε τα πάντα στο β’ ημίχρονο (συμπεριλαμβανομένου του πέναλτι που κέρδισε και κλείδωσε τη νίκη).