ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Κάτι άλλο είναι στα σκαριά…»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την αναβολή της συνάντηση με Ομόνοια και ΓΣΠ.

Η αρχική τοποθέτηση για την αναβολή της συνάντησης: «Ναι. Αναβλήθηκε η συνάντηση. Χθες βράδυ πήρα τηλεφώνημα από τον γραμματέα του ΓΣΠ που με ενημέρωσε ότι θα αναβληθεί η συνάντηση και ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Πήρα τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας για να βεβαιωθώ ότι ήταν και η Ομόνοια ήταν ενήμερη. Υπάρχει μια άλλη πρωτοβουλία, μια άλλη συνάντηση, η οποία μακάρι να ευοδωθεί».

Θα είναι μεταξύ των δύο πλευρών; «Δεν είμαι ενήμερος για κάτι τέτοιο, απλά ότι υπάρχει κάτι άλλο στα σκαριά. Αν ανέλαβε πρωτοβουλία και τους κάλεσε ο κ. Κούμας είναι εντελώς αποδεκτό και μακάρι να βρεθεί λύση».

Για το αίτημα της Ομόνοιας για τη χρήση του Μακαρείου: «Το θέμα είναι στην αυριανή μας ατζέντα και θα το συζητήσουμε. Έχουμε την παλιά πρόταση της ΠΑΕΕΚ που θα δούμε επίσης αύριο. Είχε έρθει πρώτα το αίτημα της ΠΑΕΕΚ, μετά η επιστολή από τον Ολυμπιακό ότι θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ και ακολούθως το αίτημα της Ομόνοιας για χρήση του Μακαρείου. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον διαχειριστή, ο οποίος μας θύμωσε. Μας είπε ότι διαμαρτύρεται για τις 4 ομάδες και ότι τώρα του λέμε για 5 ομάδες. Θέλουμε να βολέψουμε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στις 18 Αυγούστου στην Κύπρο ο πρώτος αγώνας για Apollon Ladies

Σε ρυθμούς UEFA Champions League Γυναικών η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies και με την ελπίδα ότι θα προχωρήσει στην αναβαθμισμένη από φέτος διοργάνωση με μεγαλύτερα οικονομικά κίνητρα και διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής. Η πρωταθλήτρια μας όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο και θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα στις 18 […]