ΜΠΕΡΓΚ: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και τον… κόσμο»!

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Ομόνοια και Ανόρθωση διεκδικούν την Τρίτη, στις 21:00 στο ΓΣΠ τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.

Η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα της Τρίτης.

«Θα είναι ένας ανταγωνιστικός αγώνας όπως είναι πάντα οι αγώνες εναντίον της Ανόρθωσης και τον περιμένουμε με ανυπομονησία.  Θα αγωνιστούν η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο με την ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα, άρα είναι δύο καλές ομάδες.

Είναι σημαντικό να παίξουμε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι πριν αρχίσουμε τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Είναι πολύ καλό για εμάς και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για την Ανόρθωση. Ανυπομονούμε για αυτό τον αγώνα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Περιμέναμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε με κόσμο στις κερκίδες. Ποδόσφαιρο με κόσμο και ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο στις κερκίδες είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Ανυπομονούμε πάρα πολύ να δούμε ξανά τον κόσμο μας,  να τους έχουμε ζωντανά δίπλα μας ενώ αγωνιζόμαστε και είναι πολύ καλό το γεγονός ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΤΙΜΟΥΡ: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε…»

Ομόνοια και Ανόρθωση διεκδικούν την Τρίτη, στις 21:00 στο ΓΣΠ τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. Η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης, παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα της Τρίτης. «Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα του Super Cup με πάσα σοβαρότητα. […]