Νέα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Υπουργείο Υγείας για το πόρισμα!

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το πόρισμα του ΑΕΚ – Απόλλων.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όλες οι λεπτομέρειες είναι στο πόρισμα που έχει αποσταλεί στην ΚΟΠ.  Μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της, αν δηλαδή υπάρχει οποιαδήποτε επίπτωση στα άτομα που εμπλέκονται.

Yπήρχε παρατυπία στην αναφορά εξέτασης και όχι αποτελέσματος. Αυτό παρακολουθείται στενά από το Υπουργείο Υγείας.

Υπάρχει και συνέχεια και θα πρέπει να δώσουμε το χρόνο. Ενημερώθηκε η ΚΟΠ, θα τύχει και σχετικής ενημέρωσης η Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι σε κάθε περίπτωση, αν ένας πολίτης διενεργήσει εξέταση και υπάρχει αμφισβήτηση αποτελέσματος πρέπει αμέσως να επικοινωνεί με το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να παραπέμπεται μέσω των ιατρείων δημόσιων υγείας σε επαλήθευση ή επιβεβαίωση αν θέλετε του αποτελέσματας και δεν πρέπει ένας πολίτης να διακινείται ή να προσέρχεται σε άλλα εργαστήρια ή χημεία».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΜΗΝΥΜΑ Παντελίδη για Απόλλωνα!

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, έκανε ο Σάββας Παντελίδης για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό, αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στο κύπελλο. Αναλυτικά όσα είπε: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό λείπει από την ομάδα για να δώσει ψυχολογία. Δεν πετάμε από […]