Νέος αρχηγός του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης

Andreas
0 0
Read Time:19 Second

Ανέλαβε τα… σκήπτρα από τον Σπανούλη ο Πρίντεζης.

Νέος αρχηγός του Ολυμπιακού ανέλαβε -όπως αναμενόταν- ο 36χρονος φόργουορντ, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τα νέα καθήκοντα του διεθνή άσου.

Πρόκειται για μια προφανή απόφαση, η οποία ήταν λίγο έως πολύ γνωστή μετά την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση. Ωστόσο, οι Πειραιώτες την επισημοποίησαν σήμερα (2/9) με special τρόπο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Θετικός στον κορωνοϊό o Ζιρού

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Ολιβιέ Ζιρού. Η Μίλαν ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της για την κατάσταση υγείας του νεοαποκτηθέντα επιθετικού της, τονίζοντας ότι είναι καλά, αλλά πρέπει να μείνει απομονωμένος. Πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν και για τον τεχνικό των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, που πρέπει να αναμένει και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στο 100% μετά τον τραυματισμό του.