Νεοφυτίδης: «Περιμένουμε κι άλλους φακέλους, τώρα αρχίζει η… κυνηγετική περίοδος»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Αναλυτικά:

Για τον ορισμό του Ομόνοια-Εθνικός: «Δυσκολεύουμε τον κόσμο για να πάει στο γήπεδο. Πουθενά δεν βάζουν παιχνίδι τέτοια ώρα, καθημερινή. Ακόμα και στην τηλεόραση, δεν θα κάτσει κανείς να δει το ματς

Για τον φάκελο: «Ήταν αναμενόμενο. Έγινε κάτι για να διορθωθεί κάτι; Είχαμε καιρό να δούμε, ναι, αλλά τώρα ξεκινάει η… κυνηγετική περίοδος».

Για την ανακοίνωση του Ερμή όπου αναφέρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν έχει θέμα αν είναι νεαροί ή μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές».

Για τον φάκελο της ΟΥΕΦΑ: «Δεν περιμέναμε μόνο από την ΟΥΕΦΑ, φαίνεται πως είχαμε και άλλα παιχνίδια που είχαμε πρόβλημα. Περιμένουμε και άλλους φακέλους. Πληροφορίες που είχαμε από το εξωτερικό, μας λένε για ακόμα ένα παιχνίδι του Κυπέλλου με ομάδες της Β’ κατηγορίας είναι και αυτό χειραγωγημένο».

Για το red button: «Είναι ένα εργαλείο, όμως το θέμα είναι πως δεν αλλάζει τίποτα. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζονται αυτές οι υποθέσεις, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι άλλο. Τα μόνα που επιβαρύνονται είναι τα σωματεία που καλούνται να υποβάλουν βαριά πρόστιμα. Οι κύριοι υπεύθυνοι που τα κανονίζουν αυτά, δεν παθαίνουν τίποτα. Εδώ η μεγαλύτερη υπόθεση που είχαν στοιχεία και αποκαλύφθηκε μέσω red button, έμεινε στο συρτάρι και δεν έγινε απολύτως τίποτα».

Για τον εντοπισμό των υπευθύνων: «Όλα αυτά γίνονται στο εξωτερικό και ακόμα χειρότερα πως γίνονται σε παράνομες εταιρείες από την Ασία. Αυτό που είναι εξοργηστικό είναι να μην μπορείς να βρεις τον οποιοδήποτε χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές συσκευές με κινήσεις που γίνονται στην Κύπρο».

Ο ρόλος του ΠΑΣΠ: «Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την συλλογή στοιχείων και από εκεί και πέρα είναι η αστυνομία και οι φορείς που θα προχωρήσουν το θέμα. Όταν σου παίρνει δύο χρόνια για να αρχίσεις την εκδίκαση, έχουν φύγει από την Κύπρο οι εμπλεκόμενοι και άντε να τους βρεις».

Αν ήρθαν σε επικοινωνία με την ΚΟΠ: «Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία πέρα των τυπικών. Για να υπάρχει επικοινωνία, θα πρέπει να υπάρχει διάλογος. Όταν δεν υπάρχει διάλογος και μέσα από αυτή τη συμπεριφορά, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. Εδώ παραβιάζεται η προκύρηξη του πρωταθλήματος. Θα δούμε τι θα γίνει και με την υπόθεση του Ερμή. Αν θα τιμωρηθεί η ομάδα ή όχι. Η προκύρηξη προνοεί αυτό, αλλά μπορεί να αλλάξει. Ποιος εγγυάται πως θα τηρηθεί η προκύρηξη; Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί, αλλά δεν τηρούνται. Ισχύουν οι κανονισμοί για όλους ή όχι;».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Απειλείται με τριετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σπόρτινγκ

Συνεχίζονται οι μεγάλοι μπελάδες με το Financial Fair Play για την Σπόρτινγκ, αφού όπως ανακοίνωσε η UEFA, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις επόμενες τρεις σεζόν σε περίπτωση που δεν εξοφλήσουν τα χρέη τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Η UEFA έχει επιβάλλει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο την συγκεκριμένη τιμωρία, με […]