ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: «Δεν υποχρεώνουμε κανένα, αλλά…»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το θέμα του εμβολιασμού των ποδοσφαιριστών.

Η αρχική τοποθέτηση: «Κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα, να εμβολιαστεί. Είναι ευθύνη του καθενός. Φαίνεται ότι όσοι εμβολιάστηκαν έχουν πλεονέκτημα, αφού δεν νοσεί, όσο θα νοσούσε ένας ανεμβολίαστος. Όσοι δεν εμβολιάζονται πρέπει να ακολουθούν τα μέτρα που ίσχυαν από πριν. Τα πρωτόκολλα ισχύουν. Αυτός που θα νοσήσει είναι 14 μέρες έξω. Αυτός που εμβολιάστηκε θα επανέλθει πολύ πιο νωρίς. Τα θετικά με τον εμβολιασμό είναι περισσότερα, όμως τονίζω ξανά ότι δεν υποχρεώνομαι κανένα. Θα είναι και αυτή μια δύσκολη χρονιά. Ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί».

Υπάρχουν ομάδες που υποχρεώνουν ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν; «Όχι. Καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα. Ούτε η ομοσπονδία δεν μπορεί να υποχρεώσει τον ποδοσφαιριστή σε εμβολιασμό».

Θα δούμε στο μέλλον ομάδες να έχουν όρο στο συμβόλαιο για εμβολιασμό; «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό. Δεν μπορεί καμία ομάδα να υποχρεώσει ποδοσφαιριστή σε εμβολιασμό. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να ακολουθούν τις νομοθεσίες».

Για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι ομάδες στην προετοιμασία: «Με το να μεταβείς εκτός του προπονητικού σου κέντρου, ρισκάρεις. Βλέπουμε τι γίνεται με τον Απόλλωνα. Πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί οι ποδοσφαιριστές με τις εξόδους τους και τις διακοπές τους. Αυτό που μας ανησυχεί είναι το πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες στα παιχνίδια της Ευρώπης. Είναι σοβαρή η κατάσταση. Πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε και με τις μικρές κατηγορίες».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ανακοίνωσε Ραντζέλο Γιάνγκα!

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι και επίσημα ο Ραντζέλο Γιάνγκα. Οι «γαλάζιοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Αστάνα για την παραχώρηση του υψηλόσωμου επιθετικού. ANAKOINΩNOYME THN KATAPXHN ΣYMΦΩNIA ME THN AΣTANA ΓIA THN AΠOKTHΣH TOY ΠOΔOΣΦAIPIΣTH PANTZEΛO ΓIANΓKA.