Νυστέρι και πάλι για τον Κουτίνιο

Andreas
0 0
Read Time:44 Second

Άτυχος για ακόμα μία φορά στη φετινή σεζόν στάθηκε ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, την τρίτη μέσα στο 2021, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην πατρίδα του, εκεί όπου αναμένεται σήμερα να προβεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο, από τον γιατρό της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάζμαρ. Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Κατάρ ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημά του, αποφασίζοντας τελικώς να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ουσιαστικά θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των «μπλαουγκράνα». Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29 Δεκεμβρίου απέναντι στη Έιμπαρ, παιχνίδι στο οποίο αποχώρησε τραυματίας στο 66ο λεπτό.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σόκαρε την Έβερτον η Κρίσταλ Πάλας

Σηκώθηκε από τα… σχοινιά και πήρε βαθμό στο «Γούντισον Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας, καθώς με γκολ του Μπατσουαγί στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σε ένα ματς που η Έβερτον «σφυροκοπούσε» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβεί στην πέμπτη θέση, βάζοντας από κάτω […]