ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΛ-Ομόνοια…

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων Ομόνοιας και ΑΕΛ, του Σταδίου ΓΣΠ, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα και λειτουργών της ΚΟΠ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 του Μάη και θα αρχίσει στις 19:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Άλφα Κύπρου. 

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος είναι η ΑΕΛ Λεμεσου. 

Όπως προνοείται από την προκήρυξη, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους περίπου από 9000 εισιτήρια. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα καθοριστεί μετά από την σύσκεψη που θα γίνει με την αστυνομία. 

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και 1 ευρώ το μαθητικό εισιτήριο.

Η συνέντευξη τύπου του τελικού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 του Μάη. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση, το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Λευκός καπνός για ΟΑΚΑ ή πιο σωστά… πράσινος! Μετά από αρκετά εμπόδια και με το θέμα να περνάει από 40 κύματα, ο Παναθηναϊκός αποκτάει το δικό του «σπίτι» και για τις επόμενες πέντε δεκαετίες θα είναι κάτοικος του μεγαλύτερου κλειστού γηπέδου της χώρας. Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5), που εξελίχθηκε σε μία ιστορική ημέρα για το «τριφύλλι», το […]