ΟΜΟΝΟΙΑ: 48 δέντρα για κάθε γκολ!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε και προχωρούμε στην υλοποίηση της δράσης «Πρασινίζουμε την Κύπρο μας!».

Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση και προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη δημιουργία περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και ευρύτερα στην Κυπριακή κοινωνία.

Σύμφωνα με τη δράση «Πρασινίζουμε την Κύπρο μας!», για κάθε ένα γκολ που σημειώνει η ομάδα μας τη σεζόν 2021-22, θα φυτεύουμε 48 δέντρα σε σημεία που θα μας υποδεικνύει το Τμήμα Δασών! Οι δενδροφυτεύσεις θα γίνονται μια φορά το μήνα και ο αριθμός δέντρων που θα φυτεύουμε θα προκύπτει από τον αριθμό των γκολ που θα πετυχαίνουμε τον κάθε μήνα ξεχωριστά.

Τη δενδροφύτευση θα αναλαμβάνουν ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού μας, όπως και φίλαθλοι της ομάδας μας!

Μεγάλος χορηγός της προσπάθειας είναι o όμιλος εταιρειών, Premier Shukuroglou Premier Shukuroglou, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της φυτοπροστασίας, θρέψης φυτών, υγείας των ζώων, δημόσιας υγείας και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών 3rd party Logistics.

Υποστηρικτές μας είναι το Semeli Hotel (Semeli Hotel), η Multimarine (Multimarine Services Ltd) που εξειδικεύεται στη μηχανική και ναυτική μηχανική με έδρα τη Λεμεσό και η φαρμακευτική εταιρία CEL Hadjianastasis Pharmaceuticals Ltd!

Ο μεγάλος χορηγός και οι υποστηρικτές μας έχουν έντονα ανεπτυγμένη την κοινωνική προσφορά και με μεγάλη χαρά και προθυμία αποδέχτηκαν να πορευθούν μαζί μας σε αυτήν τη σπουδαία και με πολύπλευρα οφέλη δράση. Τους ευχαριστούμε δημόσια.

Ευχαριστούμε, επίσης, το Τμήμα Δασών Κύπρου που στέκεται συνοδοιπόρος στην όλη προσπάθεια. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμμετέχουν στη δράση «Πρασινίζουμε την Κύπρο μας!». #OMONOIA #ΠρασινίζουμεΤηνΚύπροΜας

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΕΠΙΣΗΜΟ του Κοβάσεβιτς!

Στην απόκτηση του Μπόγιαν Κοβάσεβιτς προχώρησε η Δόξα, επισημοποιώντας τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών.Αναλυτικά:Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Σέρβο ποδοσφαιριστή, Bojan Kovacevic.Ο Bojan γεννήθηκε στις 28/04/1996 (25 ετών) και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του […]