ΟΝΟΝΟΙΑ: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε από κανένα να λερώσει το όνομα μας!

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

Σχετικά με τα όσα ανέφερε χτες ο κ. Χριστόφορος Τορναρίτης, είχαμε δώσει χρόνο για να τον βοηθήσουμε να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του όσο αφορά το σημείο στο οποίο ενέπλεκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην γραπτή του τοποθέτηση. Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να το κάνει.

Συνεπώς, τον καλούμε είτε σήμερα να ανακαλέσει και να απολογηθεί δημόσια για το γεγονός ότι ενέπλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ενέργειες στις οποίες ως Σύλλογος είμαστε απέναντι και πολεμάμε από την ημέρα της ίδρυσής μας, είτε να καταθέσει στοιχεία στην Αστυνομία/Επιτροπή Δεοντολογίας που να δικαιολογούν τη συγκεκριμένη του αναφορά, ώστε να λάμψει η αλήθεια και οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε από κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να λερώσει το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενός Συλλόγου και μιας Ιδέας κόσμημα για τον αθλητισμό και την κοινωνία της Κύπρου, που διαχρονικά αποδεικνύει πως πρεσβεύει τα ιδανικά του τίμιου παιχνιδιού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο θα υπογράψει μέχρι το 2026, στο 1 δισ. ευρώ η ρήτρα

Τους τελευταίους μήνες η Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ρόναλντ Αραούχο, όμως οι συζητήσεις φάνηκε αρχικά να έχουν παγώσει, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, η υπόθεση του 23χρονου έχει πάρει θετική τροπή, αφού σύμφωνα με την […]