Ένα γκολ του Άνταμ Σάφερ στο 37ο λεπτό σε μια από τις ελάχιστες αδράνειες της αμυντικής μας γραμμής, υποχρέωσε την την Εθνική μας ομάδα στην ήττα με 1-0 από την Ουγγαρία μέσα στην Βουδαπέστη.
Ο αντίπαλος μας δεν ήταν όποιος και όποιος, είναι μια ομάδα που θα παίξει στα τελικά του EURO και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι διεθνείς του Νίκου Κωστένογλου ένα γκολ θα το έβαζαν και θα φεύγαμε από την πρωτεύουσα της Ουγγαρία τουλάχιστον με την ισοπαλία.
Ειδικά στο τρίλεπτο 54-57 κλείσαμε του Ούγγρους στην περιοχή τους, χάσαμε τρεις ευκαιρίες , δύο με Πίττα και μία με Αβραάμ και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.
Στο 85ο λεπτό ο Νεόφυτος Μιχαήλ απέκρουσε πέναλτι του Νίκολιτς.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάσι (46΄ Ντιμπούζ), Λανγκ (60΄ Όρμπαν), Α.Σάλαϊ, Χολέντερ, Σάφερ, Λόβρενσιτς (60΄ Μπόλα), Κλέινσχέσλερ (46΄ Νέγκο), Σιγκέρ (77΄ Νάγκι), Βάργκα, Μπότκα, Χαν (60΄ Νίκολιτς)Στον πάγκο: Μπογκντάν, Κέσκεζ, Φιόλα, Γκέρι, Βάργκα, Νίκολιτς, Σον
ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Ν.Ιωάννου, Κ.Σωτηρίου, Καρώ (77΄ Ανδρέου), Αβραάμ, Κάστανος (62΄ Χάμπος), Αρτυματάς (70΄ Γκόγκιτς), Ψάλτης (70΄ Φιλιώτης), Πίττας, Χριστοφή (62΄ Μ.Ηλία), Παπουλής (70΄ Λοίζου).Στον πάγκο: Παναγή Παρασκευάς, Κ.Ηλία, Κατσαντώνης, Θ.Νικολάου, Κυπριανού,
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιγκέρ/Ψάλτης, Ιωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: