Ο απολογισμός του VAR για την 1η και 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR στην 1η και στη 2η αγωνιστική της A’  φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 14 αγώνες που διεξήχθησαν, έγινε έλεγχος σε 99 συνολικά φάσεις.

Οι 17 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 42 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 40 ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.

Από τις 99 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει στις 7 και σε 4 από αυτές, έγινε χρήση του On Field Review.

H χρήση του On Field Review, αφορούσε μια περίπτωση στέρησης ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, δύο περιπτώσεις πέναλτι για φάουλ και μια περίπτωση πέναλτι για  χέρι. Για εξέταση των πιο πάνω φάσεων, χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 110 δευτερόλεπτα.

Οι φάσεις στις οποίες έγινε παρέμβαση του VAR χωρίς On Field Review αφορούσαν, η μια επίτευξη τέρματος που προηγήθηκε χέρι του επιθετικού και οι άλλες δύο ήταν περιπτώσεις offside. Για την εξέταση τους χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 30 δευτερόλεπτα.

Η Επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ, στους υπό αναφορά δεκατέσσερις αγώνες, δεν διαπίστωσε οποιοδήποτε λάθος στην χρήση του VAR.

Από τους 14 αγώνες, στους 10 οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι και στους 4 αγώνες ήταν ξένοι.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τα ρόστερ των Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν κοστίσει 2,5 δισ.λίρες!

Με την Μάντσεστερ Σίτι, φυσικά, να κατέχει τα πρωτεία σε ό,τι αφορά το κόστος των παικτών που βρίσκονται στο δυναμικό του Πεπ Γκουαρδιόλα, οι Πρωταθλητές μαζί και με τις Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν φτάσει να κοστίζουν 2,5 δισ.λίρες με την ενίσχυση που έχουν λάβει και τα ονόματα που βρίσκονται στα […]