Ο απολογισμός του VAR για την 15η και 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR στη 15η και στη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με τη διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 12 αγώνες που διεξήχθησαν στη 15η και στη 16η αγωνιστική, έγινε έλεγχος σε 62 συνολικά φάσεις.

Οι 14 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 24 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 24 ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.

Από τις 62 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει στις τέσσερις ενώ στις τρεις από τις τέσσερις φάσεις, έγινε χρήση του On Field Review.

Οι δύο περιπτώσεις που έγινε χρήση του On Field Review αφορούσαν κόκκινη κάρτα (μια για βίαιο παίξιμο και μια για στέρηση προφανούς ευκαιρίας επίτευξης τέρματος) και η μια περίπτωση αφορούσε πέναλτι ενώ έγινε παρέμβαση από το VAR και σε μια περίπτωση offside.

Για την εξέταση των φάσεων, χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 120 δευτερόλεπτα.

Η Επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ δεν έχει διαπιστώσει στους υπό αναφορά δώδεκα αγώνες οποιαδήποτε λάθος στη χρήση του VAR είτε από τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο είτε από τους διαιτητές στο VAR.   

Από τους 12 αγώνες, στους 11 οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι και στον 1 αγώνα ήταν ξένος διαιτητής.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σέντρα την ίδια ώρα στα ματς που θα κρίνουν την 6άδα!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε αποδεκτό το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή της ώρας του αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Παρασκευή., Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση μεταφέρεται από τις 17:00 στις 19:00 και θα γίνει την ίδια ώρα με το ντέρμπι αιωνίων Ομόνοια–ΑΠΟΕΛ.Η έκβαση των δύο αγώνα θα καθορίσει […]