Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραβίασε το πρωτόκολλο ασφαλείας του NBA!

Andreas
0 0
Read Time:46 Second

Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, με αφορμή την ανακοίνωση του NBA, πως νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραβίασε το πρωτόκολλο ασφαλείας της λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο «Βασιλιάς» παρευρέθηκε σε μια διαφημιστική εκδήλωση για τεκίλα, στην οποία έδωσαν το παρών αρκετοί διάσημοι, με τους καλεσμένους να έπρεπε να φέρουν μαζί τους έγραφα εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Με βάση πάντως το πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόνν δεν θα έπρεπε να βρεθεί σε αυτή την εκδήλωση, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες.

Και όλα αυτά, ενώ ο ηγέτης των «λιμνανθρώπων» αρνείται να πει αν έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι, περιπλέκοντας και άλλο την κατάσταση. Μάλιστα, με δηλώσεις του την Παρασκευή, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με αυτό το θέμα, μιλώντας για την οικογένειά του, ενώ όταν δέχθηκε και δεύτερη ερώτηση αρκέστηκε στο να πει μόνο πως: «Δεν έχει μεγάλο ρόλο».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρωταθλήτρια Γ' Κατηγορίας η Ομόνοια 29Μ

Η Ομόνοια 29Μ μετά το σημερινό νικηφόρο εκτός έδρας 1-0 επί του Εθνικού Άσσιας στο Μακάρειο Στάδιο κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.   Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τη δεύτερη θέση της ανόδου. Το πρόγραμμα για τις ομάδες που διεκδικούν επίσης άνοδο περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ολυμπιάς […]